Garagegulv

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til dit garagegulv, hobbyrum eller kælderoverflade. Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder, alt efter ønske eller behov. Overfladen på dit gulv bliver glat og slidstærk og har en lang holdbarhed.

Skridsikring af garagegulv

Skal dit gulv skridsikres er der flere muligheder. Epoxygulve er meget rengøringsvenlige, ligegyldigt om man vil støvsuge, feje eller bruge en moppe.

Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling er godt til vægge i alle rum, herunder garagen, kælderen og hobbyrummet.

Kontakt Kem-Tek eller en forhandler i dit område for at høre mere om overfaldebehandling til garagegulv.

Se vores forhandler

Epoxybelægning til et garagegulv

Der er en helt klar grund til at epoxygulv er det foretrukne valg i alt fra industribygninger til fitnesscentre og autoværksteder. Det er modstandsdygtigt og kan tåle stor modstand. Samtidigt er det yderst rengøringsvenligt.

Flere og flere private vælger også i dag at få etableret epoxygulve. Her kan det industrielle og rå materiale stå som flot kontrast, men også i dynamik til de nuværende rum og lokaler. Særligt i garagen er epoxygulvet et stort hit. Det har en længere levetid end betongulv. Det ser desuden flottere ud med sin glatte overflade.

Et garagegulv er med epoxybelægning nemt at rengøre, da det er uden riller eller fuger. Fuger kan resultere i misfarvninger pga. motorolie eller andet skidt, som kræver løbende rengøring og vedligeholdelse.

Vi tager hånd om dit garagegulv

Vi sørger for et kvalitetsgulv som kan anvendes til både erhverv og privat. Med et epoxygulv undgår du de beskidte fuger fra olie og anden misfarvning. Herudover indeholder epoxygulve en let skridsikring, som blandt andet er kendt fra autoværksteder og lagerbygninger. Du kan altså med en epoxybelægning stille store krav til holdbarhed og styrke.

Vi benytter os aldrig af et tyndt rullet og billigt vand-epoxy. Det er i langt dårligere forfatning efter kort tid, og har altså en kortere levetid. Vores epoxybelægning er af kvalitet og af den slags, som blandt andet anvendes i lagerbygning, hvor der køres gaffeltruck.

Se her hvad vi kan tilbyde til henholdsvis private og industri.

Se flere billeder af garagegulve her