Lagergulv

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til virksomhedens fabriks-, produktion- eller lagergulv og i omklædningsrum/bad. I udstillingslokaler kan der lægges stentæppe, design- eller New Yorker gulv.

Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder, alt efter ønske eller behov til dit lagergulv eller lignende. Overfladen på dit lagergulv bliver glat og slidstærk, og lagergulvet får en lang holdbarhed. Skal dit lagergulv skridsikres er der flere muligheder for dette. Kontakt os og høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor lagergulve.

Epoxygulve som lagergulv

Epoxygulve er meget rengøringsvenlige, om man så vil støvsuge, feje eller man bruger en gulv vasker, moppe eller der spules med varmt vand, så er det er perfekt underlag. Prøv Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling til vægge i alle rum. Hvis dit lagergulv skal kunne holde til for eksempel gaffeltrucks, kan det være godt med en stærkere model. Der findes også typer af lagergulve der er særligt stødabsorberende, til dem der har behov for det. Måske skal der være direkte indkørsel for store lastvogne ind på dit lagergulv? Er der varmt eller koldt i det rum, hvor dit lagergulv er? Faktorer som dette betyder meget for, hvilken type lagergulv du bør vælge.

Kontakt Kem-Tek eller forhandler i dit område.

Se vores forhandlere

Før og efter

Se flere billeder her