Betonimprægnering

Vi benytter os af EPW belægning til epoxygulv. En 2-komponent belægning med meget fyldig maling der skaber et flot epoxygulv. Vi har stor erfaring med denne som epoxygulv og den er meget nemt at anvende. Det er altid en god idé, at få en professionel på sin opgave med overfladebehandling. Hermed sikrer du, at det bliver gjordt ordenligt til at starte med. Det kan ofte ende med at blive en lang dyrere løsning, hvis du vælger at forsøge selv. Ofte ser man at uerfarne personer laver mere skade end gavn på deres gulv, hvilket kan være besværligt at rette op på. Så her får du alligevel behov for en fagmand.

Samtidigt har denne coating også en god vaskbarhed, ridsefasthed, kemikalieresistent og vaskes let af med en højtryksrenser. Det indeholder et yderst vandig epoxygulv. Denne coating kan derfor anvendes til flere ting. Så hvis du har flere overflade, du vil behandle, er det smart at investere i denne epoxy. Den er især smart i rum, hvor der for eksempel kører mange tunge maskiner, eller bliver tabt skarpe genstande jævnligt. Efter denne behandling vil dit gulv kunne holde til en hel del slid og slag.

Renovering med betonimprægnering

Vi bruger EPW epoxybelægning til maling af vægge, gulve og lofter. Denne type epoxygulv kan males på træ, beton, eternit og grundmalet metal. Vores betonimprægnering er et vandfortyndbar imprægneringsmiddel, som kan påføres både tørre og fugtige overflader. Den giver et ”wet look” udseende. Den bliver brugt til imprægnering af cement- og betonbaserede overflader som f.eks. indkørsler, terrasser, fliser, gulve med mere. Det våde udseende får gulvet til altid at se rent og nyt ud, selvom det er noget tid siden det sidst er blevet rengjort. Oveni det behøver du ikke gøre særligt meget for at vedligeholde det sammenlignet med andre gulve.

Betonimprægnering beskytter dit gulv

Dens egenskaber omfatter blandt andet at den reducerer optagelse af snavs m.m. og holder gulvet eller fliserne rene. Den har en god kemikaliebestandighed, hurtig tørring og giver en robust og glat overflade. Derudover gulner den ikke med tiden, som andre typer måske kan gøre. Dertil er der en fremragende vedhæftning, elasticitet, hårdhed og udendørs holdbarhed.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.