Foderbord

Renovering af foderbord med Kempox Primer

Foderborde bliver med tiden slidt, ru og ujævne på grund af den daglige brug. Reparation af foderborde kan udføres med Kempox Primer. Denne gør at overfladen bliver meget glat og slidstærk og dermed nem at feje, vaske og hole ren.

Hermed er du sikret et foderbord, der holder gennem de næste mange år, hvilket er langt billigere end at skulle investere i et nyt, når skaden er sket, og det er for sent at reparere det.

Renovering af foderbord med højstyrkemørtel
S -105-2

Et foderbord bliver på grund af daglig slid med tiden ru og ujævne, men heldigvis kan reparationen udføres med højstyrkemørtel S -105-2, hvilket er markedets nok stærkeste mørtel til et foderbord.

Reparationen behøver ikke stoppe din arbejdsuge – du kan forvente at vi er færdige den samme dag som vi startede på, så ingen fodertider bliver forstyrret. Dyrene kan trygt spise fra foderbordet allerede kort efter reparationen.

Overfladen bliver glat, utrolig slidstærk og har en fremragende holdbarhed overfor aggressive væsker, dermed nem at feje, vaske og holde ren.

Tag en snak med vores forhandler og få et godt råd, vi har mange års erfaring med foderbord opgaver i danske stalde.

Kontakt os for yderligere information

KemTek dækker behovet for meget enkle til stærke og komplekse løsninger. Vi giver dig muligheden for en sikker og holdbar løsning, når du skal investere i nyt foderbord.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.