Foderbord 2020-12-10T14:05:33+00:00

Foderbord

Renovering af dit foderbord med Kempox 4915 epoxy

Foderborde bliver med tiden slidt, ru og ujævne på grund af den daglige brug. Reparation af foderbord kan udføres med Kempox 4915 epoxy.

Denne gør at overfladen på dit foderbord bliver meget glat og slidstærk og dermed nem at feje, vaske og hole ren. Hermed er du sikret et foderbord der holder gennem de næste mange år, hvilket er langt billigere end at skulle investere i et helt nyt foderbord, når skaden er sket, og det er for sent at reparere foderbordet.

Renovering af foderbord med højstyrkemørtel S -105-2

Et foderbord bliver på grund af daglig slid med tiden ru og ujævne, men heldigvis kan reparationen af foderbord udføres
med højstyrkemørtel S -105-2, hvilket er markedets nok stærkeste mørtel til et foderbord. Reparationen behøver ikke stoppe din arbejdsuge – du kan forvente at vi er færdige den samme dag som vi startede på, så ingen fodertider bliver forstyrret. Dyrene kan trygt spise fra foderbordet allerede kort efter reparationen.

Overfladen bliver glat, utrolig slidstærk og har en fremragende holdbarhed overfor aggressive væsker, dermed nem at feje, vaske og holde ren.

Tag en snak med vores forhandler og få et godt råd, de har mange års erfaring med foderbord opgaver i danske stalde.

Foderbord

Foderbord

Kontakt os for yderligere information vedr. foderbord

KemTek dækker behovet for meget enkle til stærke og komplekse løsninger. Vi giver dig muligheden for en sikker og holdbar løsning, når du skal investere i nyt foderbord.

Kontakt forhandler i dit område for at høre om foderbord

Se vores forhandlere

Se billeder af foderbord her