Forretningsgulve

Her hos KemTek overfladeteknik tilbyder vi renovering af gulve indenfor mange brancher, herunder forretningsgulve.Det kan for eksempel være, at dit kontorgulv trænger til en kærlig hånd efter mange års slid og slæb af stole og borde.

Her kan en renovation virkelig gøre en stor forskel for hele kontoret, da gulvet udgør en stor del af det, dine medarbejdere skal gå og se på hele dagen.Kempox epoxybelægning kan f.eks. lægges spå forretningsgulve i jeres kopi-rum, kantinen, køkkenet, omklædningen eller i badet hvis I har sådan et. Når det kommer til udstillingslokaler anbefaler vi et newyorker gulv eller et stentæppe.

Renovering af forretningsgulve

Trænger butikkens gulv til en makeover? Butiksgulv skal holde til meget daglig brug i form af kunder og varer, der bliver trukket hen over gulvet. Dette kan med tiden lave mærke og slid, der går ud over den samlede oplevelse af din butik. Forretningsgulve skal helst stå skarpt, så koderne ikke forbinder den dårlige gulvkvalitet med dit brand.

Giv dine forretningsgulve nyt liv

Hvordan ser dine forretningsgulve ud? Hvis ikke du valgte en god løsning dengang det først blev lavet, har det måske ikke holdt særligt godt. Med vores overfladeløsninger kan dit gulv blive så godt som nyt, og få nyt liv og potentiale.

Ved forretningsgulve er det ret smart, når overfladen er slidstærk, da det giver en lang holdbarhed. Samtidigt er det nemmere at rengøre, da der ikke vil samles skidt i små revner eller lignende eftersom gulvet kan holde til mere med en god overfladebehandling.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.