Lagergulv

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til virksomhedens fabriks-, produktion- eller lagergulv og i omklædningsrum/bad. I udstillingslokaler kan der lægges indfarvet epoxybelægning, indfarvet kvartsandsbelægning, Colorflakes eller blot rå betonlook med klar epoxy.

Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder, alt efter ønske eller behov til dit lagergulv eller lignende. Overfladen på dit gulv bliver let skridhæmmende og slidstærk, og gulvet får en lang holdbarhed. Skal dit lagergulv skridsikres er der flere muligheder for dette. Kontakt os og høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor gulve.

Epoxygulve som lagergulv

Epoxygulve er meget rengøringsvenlige, om man så vil støvsuge, feje eller man bruger en gulvvasker, moppe eller der spules med varmt vand max 60c, så er det er perfekt underlag. Prøv Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling til vægge i alle rum. Hvis dit gulv skal kunne holde til for eksempel gaffeltrucks, kan det være godt med en stærkere model. Der findes også typer af gulve der er særligt stødabsorberende, til dem der har behov for det. Måske skal der være direkte indkørsel for store lastvogne ind på dit lagergulv? Er der varmt eller koldt i det rum, hvor dit gulv er? Faktorer som dette betyder meget for, hvilken type gulv du bør vælge.

Kontakt Kem-Tek

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.