Værkstedsgulv 2019-05-06T13:45:26+00:00

Værkstedsgulv

Reperation af værkstedsgulv

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til autoforhandlers værkstedsgulv og omklædningsrum/bad.

Værkstedet er et miljø hvor fedt, olie m.m. ofte skaber problemer for hverdagen. Det er svært at finde rengøringsmidler som forhindrer dette og herfor er gulvet af stor vigtighed når der skal bygges eller ombygges til værkstedsgulv. Vores værkstedsgulve egner sig til det hårde arbejdsmiljø. Der kan naturligvis laves afmærkninger på vores værkstedsgulve. Ring gerne på tel:86601899 og hør nærmere.

I udstillingslokaler kan der lægges stentæppe, design- eller New Yorker gulv, er andre muligheder. I ny eller renovering af vaskehallen vil vi anbefaler EPW vandig epoxy på vægge og flydemørtel S 105-2 på gulv.

Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder, alt efter ønske eller behov. Overfladen bliver glat og slidstærk, lang holdbarhed og egner sig rigtig godt som værkstedsgulv. Skal værkstedsgulvet skridsikres er der flere muligheder. Epoxygulve er meget rengøringsvenlig, om der skal fejes eller man bruger gulv vasker, moppe eller der spules med varmt vand. Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling til vægge i alle rum.

Kontakt forhandler i dit område for at høre nærmere om et værkstedsgulv.

Se vores forhandlere

Før og efter

Før og efter

Se billeder af værkstedsgulv her