Værkstedsgulv

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til autoforhandlers værkstedsgulv og/eller omklædningsrum samt bad.

Et værkstedsgulv har et miljø hvor fedt, olie m.m. ofte skaber problemer for hverdagen. Det er svært at finde rengøringsmidler, der forhindrer dette, og derfor er gulvet af stor vigtighed, når der skal bygges eller ombygges gulv. Et nyrenoveret gulv fra os egner sig til dette hårde arbejdsmiljø. Ved behov kan der naturligvis laves afmærkninger på jeres gulv. Ring gerne på tel:86601899 og hør nærmere.

Reperation af dit værkstedsgulv

I udstillingslokaler kan der lægges indfarvet epoxbelægning / kvartssandsbelægning, højstyrke Flydemørtel S105-2, eller andre muligheder. I nye eller renoveringer af vaskehaller vil vi anbefale EPW vandig epoxy på vægge og fx. flydemørtel S 105-2 på gulv.

Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder alt efter ønske eller behov. Overfladen bliver let slidhæmmende og slidstærk, og med lang holdbarhed og egner sig rigtig godt som gulv til værksteder. Skal jeres gulv skridsikres, er der flere muligheder. Epoxygulve er meget rengøringsvenlige, om der skal fejes eller man bruger en gulvvasker, moppe eller der spules med varmt vand. Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling til vægge i alle rum.

Kontakt Kem-Tek

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.