Værkstedsgulv 2021-01-29T17:04:46+00:00

Værkstedsgulv

Reperation af værkstedsgulve

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til autoforhandleres værkstedsgulv og/eller omklædningsrum samt bad.

Værkstedet er et miljø hvor fedt, olie m.m. ofte skaber problemer for hverdagen. Det er svært at finde rengøringsmidler, der forhindrer dette og derfor er gulvet af stor vigtighed, når der skal bygges eller ombygges til værkstedsgulv. Vores værkstedsgulve egner sig til det hårde arbejdsmiljø. Der kan naturligvis laves afmærkninger på vores værkstedsgulve. Ring gerne på tel:86601899 og hør nærmere.

I udstillingslokaler kan der lægges stentæppe, design- eller New Yorker gulv, eller andre muligheder. I nye eller renoveringer af vaskehaller vil vi anbefale EPW vandig epoxy på vægge og flydemørtel S 105-2 på gulv.

Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder alt efter ønske eller behov. Overfladen bliver glat og slidstærk, lang holdbarhed og egner sig rigtig godt som værkstedsgulv. Skal værkstedsgulvet skridsikres, er der flere muligheder. Epoxygulve er meget rengøringsvenlige, om der skal fejes eller man bruger en gulvvasker, moppe eller der spules med varmt vand. Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling til vægge i alle rum.

Kontakt en forhandler i dit område for at høre nærmere om værkstedsgulve.

Se vores forhandlere

Før og efter

Før og efter

Se billeder af værkstedsgulv her