Værkstedsgulv

Reperation af dit værkstedsgulv

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til autoforhandleres værkstedsgulv og/eller omklædningsrum samt bad.

Et værkstedsgulv har et miljø hvor fedt, olie m.m. ofte skaber problemer for hverdagen. Det er svært at finde rengøringsmidler, der forhindrer dette, og derfor er gulvet af stor vigtighed, når der skal bygges eller ombygges til værkstedsgulv. Et værkstedsgulv fra os egner sig til det hårde arbejdsmiljø. Ved behov kan der naturligvis laves afmærkninger på jeres værkstedsgulv. Ring gerne på tel:86601899 og hør nærmere.

I udstillingslokaler kan der lægges stentæppe, design- eller New Yorker gulv, eller andre muligheder. I nye eller renoveringer af vaskehaller vil vi anbefale EPW vandig epoxy på vægge og flydemørtel S 105-2 på gulv.

Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder alt efter ønske eller behov. Overfladen bliver glat og slidstærk, lang holdbarhed og egner sig rigtig godt som værkstedsgulv. Skal jeres værkstedsgulv skridsikres, er der flere muligheder. Epoxygulve er meget rengøringsvenlige, om der skal fejes eller man bruger en gulvvasker, moppe eller der spules med varmt vand. Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling til vægge i alle rum.

Kontakt en forhandler i dit område for at høre nærmere om et værkstedsgulv.

Se vores forhandlere

Før og efter

Før og efter

Se billeder af værkstedsgulv her