Skridsikring

Hos Kem-Tek tilbyder vi en række forskellige overfladebelægninger med skridsikring. Dette kan udføres på mange typer af overflader, alt efter hvilket produkt man bruger til udførelsen af jeres skridsikring. En behandling med skridsikring kan være med til at forebygge mange faldulykker, eftersom friktionen i overfladen øges. En minimering af risikoen for fald er med til at give stor tryghed og sikkerhed i arbejdsdagen, og er hermed også med til at mindske sygedage eftersom de ansatte vil komme mindre til skade.

Overfladebehandling som skridsikring

Der kan udføres skridsikring på mange typer gulve, herunder store arealer, små gange, trapper, toiletter, i baderum, på terrasser, haller og meget mere. Når det kommer til mange af disse muligheder gælder det både indendørs og udendørs løsninger, da overfladebehandlingen er effektiv begge steder. Dertil udfører vi ligeledes støvbinding til betongulve, hvor man effektivt og hurtigt behandler det eksisterende gulv. Hermed slipper I for at bekymre jer om fremtidigt fald på gulvet.

Sådan lægges skridsikring / skridhæmning

Når det kommer til vandrette overflader laves typisk en 3. lagsepoxybelægning tilsat alm. kvartsand / farvet kvartsand eller Dynagrip

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.