Skridsikring

Hos Kem-Tek tilbyder vi en række forskellige overfladebelægninger med skridsikring. Dette kan udføres på mange typer af overflader, alt efter hvilket produkt man bruger til udførelsen af jeres skridsikring. En behandling med skridsikring kan være med til at forebygge mange faldulykker, eftersom friktionen i overfladen øges. En minimering af risikoen for fald er med til at give stor tryghed og sikkerhed i arbejdsdagen, og er hermed også med til at mindske sygedage eftersom de ansatte vil komme mindre til skade.

Overfladebehandling som skridsikring

Der kan udføres skridsikring på mange typer gulve, herunder store arealer, små gange, trapper, toilletter, i baderum og kar, på terrasser, i pools, haller og meget mere. Når det kommer til mange af disse muligheder gælder det både indendørs og udendørs løsninger, da overfladebehandlingen er effektiv begge steder. Dertil udfører vi ligeledes støvbinding til betongulve, hvor man effektivt og hurtigt behandler det eksisterende gulv. Hermed slipper i for at bekymre jer om fremtidigt fald på gulvet.

Sådan lægges skridsikring

Når det kommer til vandrette arealer såsom ved gange ved overfladebehandlingen og dertil belægningen ofte bestå af et epoxy eller polyester lag. Her kommer man et ekstra lag på, hvor skridsikring tilføjes, f.eks. et medie såsom bauxit eller tørret sand med mere. Epoxy kan også bruges til at beskytte i tilfælde af brand ved steder er er udsatte for varme. En anden mulighed at at tætte for vand hvilket sker med en elastisk enhed blandet med skridsikker overfladebelægning.

Se billeder her