Foderbord Sjælland

Foderbord

Nutidens foderborde kan fås i mange forskellige varianter. Det enkelte foderbord kan også tilpasses til de forskellige kvægtyper. Dog bliver de ikke ved med at se flotte ud efterhånden som tiden går. Hvis ikke man renoverer og passer sit foderbord løbende, kan det blive en dyr omgang at skulle investere i et nyt.

Et foderbord bliver hver dag udsat for et stort slid, hvilket slider på belægningen og laver huller. Når der er huller i et foderbord vil rester fra foder falde deri, hvilket giver en dårlig lugt, der kan mindske dyrenes ædelyst. I sidste ende koster det derfor foder effektivitet, hvilket gør renovering af foderbord til en investering, der tjener sig selv hurtigt hjem igen.

Renovering af foderborde med Kempox Primer

Foderborde bliver med tiden slidt, ru og ujævne på grund af daglig brug. Reparation kan udføres med Kempox Primer, der gør overfladen meget glat og slidstærk. Dermed bliver overfladen på foderbordet også utrolig nem at feje, vaske og holde ren.

Renovering af foderbord med højstyrkemørtel S -105-2

Foderborde bliver på grund af daglig slid med tiden ru og ujævne, reparationen kan udføres med højstyrkemørtel S -105-2, markedets nok stærkeste – og er færdig samme dag, så fodertiderne ikke forstyrres.

Overfladen bliver glat, utrolig slidstærk og har en fremragende holdbarhed overfor aggressive væsker, dermed nem at feje, vaske og holde ren. Tag en snak med vores forhandler og få et godt råd – vi har mange års erfaring med opgaver i danske stalde.

Kontakt os for yderligere information vedr. foderbord

KemTek dækker behovet for meget enkle til stærke og komplekse løsninger. Vi giver dig muligheden for en sikker og holdbar løsning, når du skal investere i nyt foderbord.

Kontakt forhandler i dit område for at høre om foderbord

Sjælland

Steffen Christiansen

Emilsgave 78
4130 Viby Sjælland

Tlf.: 28 91 53 29
steffen@kemtek.dk

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.