Imprægnering til beton coating

Dette er en vandfortyndbar coating, som kan påføres både tørre og fugtige overflader. Den giver et ”wet look” udseende og bruges til cement- og betonbaserede overflader som for eksempel indkørsler, terrasser, fliser, gulve med mere. Det er meget praktisk at bruge på disse typer overflade, da det forlænger materialets levetid. Din beton vil simpelthen være flottere at se på i flere år, da det ikke vil blive ødelagt at vejrets rasen. Hermed vil problemer såsom algebelægning og mos ikke opstå, da imprægneringen sætter en stopper for det med sine beskyttende egenskaber.

Egenskaberne til denne imprægnering inkluderer en reducerering i optagelse af snavs m.m. og holder gulvet/fliser rene. Der er en rigtig god kemikaliebestandighed i denne coating, hvor det både skåner miljøet men også virker som det skal og er effektivt. Den har en hurtig tørringstid, så du behøver ikke afspærre området en hel dag og vente på at processen er overstået. Det giver overfladen et flot glat look der ikke gulner, og gør det meget mere robust end før. Når du bruger vores overfladebehandling vil du også opleve en fremragende vedhæftning, elasticitet, hårdhed og udendørs holdbarhed.

Beton imprægnering 0527

Her er der endnu et vandfortyndbar imprægneringsmiddel, som kan påføres både tørre og fugtige overflader. Giver et ”wet look” udseende.

Anvendelse: Imprægnering af cement- og betonbaserede overflader som f.eks. indkørsler, terrasser, fliser, gulve m.m.

Egenskaber: Kem-Tek betonimprægnering reducerer optagelse af snavs m.m. og holder gulvet / fliser rene. God kemikaliebestandighed. Hurtig tørring, robust og glat overflade. Gulner ikke. Fremragende vedhæftning, elasticitet, hårdhed og udendørs holdbarhed.

Secco Super imprægnering

Denne imprægnering er vandafvisende produkt baseret på polysiloxaner. Vanddampgennemtrængelig (tillader underlaget at ånde) Ændrer ikke underlagets farve Kan påføres nyudført murerarbejde Beskytter murværk mod vandindtrængning. Dvs. at man undgår dårlig isolering (kuldebroer), frostskader mv.

Den bruges som vandafvisende behandling af porøse / sugende vægge (mursten, beton, cement). Imprægneringsbinder til sugende underlag – som støvbinder på beton. Når du bruger Secco Super imprægnering er den farveløs, og den har den fordel, at den beskytter fuldstændigt mod vandindtrængning. Den kommer i en emballage af 20 liter.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.