Microcem

Microcem er en epoxy cementeret belægningstype, som både har de gode ting fra cement (epoxy styrken) og det moderne, smukke og meget stærke i belægningen, som kan bruges på for eksempel vægge, interiør og endda gulve. Disse har styrke og er simple, så de er mere end bare smukke. Forbruget af materiale er ikke særligt højt og den tid, som skal bruges på det er sommetider så lidt som en lille uges tid – mere behøver i ikke bruge på det! Microcem gulve er enormt stærke imod slid og de er nemme at vedligeholde og rengøre.

Derfor bør du vælge microcem

Både livsstilsforretninger og tøjbutikker kan have stor have af microcem gulve, vægge og interiør. Her kan såmænd også en café eller en restaurant være med og få gavn af gulvets slidstyrke og meget nemme rengørelige overflader. I jeres stue kan i blande det rå udtryk fra microcem med de bløde lækre tekstiler og de mere varme og mættede farver. Selv hvis du er mest til grå farver eller mere vilde farver så kan vi hjælpe dig med at finde det, der passer bedst til netop jeres hjem.

Vedligehold af microcem gulv belægning

Hvis man har slutbehandlet sin microcem belægning rigtigt og sørger for at have en kemikalie resistens der er i top, er nem at renholde og kan tåle at blive gået på og kørt på. Microcem er dog ikke beregnet til belægning i rum der har brug for specielt modstandsdygtigt gulv i tilfælde af kemikalier (f.eks. mejerier og slagterier). Denne gulvbelægning skal renholdes og plejes rigtigt, ligesom alle de andre typer belægning til gulv, for at sikre en længere levetid og for at bevare egenskaber bedst muligt.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.