Renovering af betongulv

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til Garage-, hobby- og betongulv. Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder, alt efter ønske eller behov. Overfladen bliver glat og slidstærk og har en lang holdbarhed som betongulv.

Et betongulv skal bestå af et slidstærkt materiale, der kan klare meget slid og være nemt at gøre rent for f.eks. jordskader, vandskader eller tab af kemikalier, uden ens kældergulv taget for meget skade. Defor bør man igangsætte en renovering hvis ikke gulvet allerede består af disse materialer.

Få dit betongulv til renovering

Skal dit betongulv have en renovering er der flere muligheder. Epoxygulve er meget rengøringsvenlig, om man vil støvsuge, feje eller bruge moppe. Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling kan bruges til vægge i alle rum. Epoxy betongulv har været populært hos en del brancher i industrien. Her er der tale om virksomheder indenfor f.eks. fitness lokaler til store køkkener og bilværksteder.

Alle disse steder, og mange flere, har store fordele ved en renovering til epoxy, da det kan bidrage med meget som betongulv. Også når man ser på et privat betongulv er der ofte belagt med epoxy eller fliser, fordi det er slidstærkt. Hermed dækker det behovet for hvad et betongulv skal kunne i de danske hjem.

Kontakt Kem-Tek for at høre mere om renovering af betongulv

Ved interesse i gulvbelægning eller behov for rådgivning til renovering af dit betongulv så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.