Renovering af betongulve

Kempox epoxy fra Kem-Tek er et fantastisk produkt til Garage-, hobby- og betongulv. Kempox epoxy findes i de fleste ral-farver, så der mange muligheder, alt efter ønske eller behov. Overfladen bliver glat og slidstærk og har en lang holdbarhed som betongulv. Så selv hvis løsningen er en smule dyrere under selve etableringen, så er det billigere på den lange bane, ikke at skulle genrenovere det senere.

Et betongulv skal bestå af et slidstærkt materiale, der kan klare meget slid og være nemt at gøre rent for f.eks. jordskader, vandskader eller tab af kemikalier, uden ens kældergulv tager for meget skade. Er overfladen for sårbar gør det rummet mindre praktisk, og er der ikke særligt meget værd. Dine penge er også meget bedre givet ud, hvis du investerer i en slidstærk overflade i første omgang. Alternativet er at du er nødt til at udskifte det efter et par år igen.

Få dit betongulv til renovering

Skal dit betongulv skridsikres er der flere muligheder. Epoxygulve er meget rengøringsvenlig, om man vil støvsuge, feje eller bruge moppe. Kempox EW eller EPW vandig epoxymaling kan bruges til vægge i alle rum. Epoxy betongulv har været populært hos en del brancher i industrien. Her er der tale om virksomheder indenfor f.eks. fitness lokaler til store køkkener og bilværksteder.

Alle disse steder, og mange flere, har store fordele ved alt det epoxy kan bidrage med som betongulv. Også når man ser på et privat betongulv er der ofte belagt med epoxy eller fliser, fordi det er slidstærkt. Hermed dækker det behovet for hvad et betongulv skal kunne i de danske hjem.

Kontakt Kem-Tek for at høre mere om renovering af betongulv

Ved interesse i gulvbelægning eller behov for rådgivning til renovering af dit betongulv så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring på området, så vi kan rådgive dig frem til den bedst mulige løsning til dine behov. Hvis vi vurderer at en renovering ikke er den bedste løsning til dit gulv, så er vi ikke bange for at fortælle det også. Målet er ikke at snyde kunden til den dyreste løsning – der er det ingen, der får noget ud af. Vi lever for tilfredse og glade kunder, så det vigtigeste for os, er at du får den bedste løsning.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller ønsker at høre mere.